ACTIVITEITEN
Labyrint vzw: Diestsesteenweg 24, 3010 Kessel-Lo     www.labyrint-vzw.be     info@labyrint-vzw.be     0487/36.21.13http://www.labyrint-vzw.bemailto:info@labyrint-vzw.beshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
JoLa.html
Labyrint.html
Kaya_60_plus.html

23 augustus 2014: Kaarttornooi Labyrint & Kaya 60plus kleurenwies: onze maandelijkse kaartavond. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. We starten stipt om 20u en eindigen rond 22u. Info: kaarten@labyrint-vzw.be

Vanaf 20u in Café Den Axe, Tildonksesteenweg 155 te 3020 Herent.

16 aug 2014: Kayafeest - in de Kayatuin van Kayalydia

Iedereen die beschikt over wat speelsheid en wijsheid wordt uitgenodigd op het jaarlijks Kayafeest.

Ja ja, je leest het goed, het feest is verplaatst van zondag naar zaterdag. Alle leeftijden zijn toegelaten.

Thema dit jaar is ‘Terug naar het Licht’ deel 2. Voor een luttele bijdrage van 8 euro bieden de Kayazussen een eigen bereid ritueel, drank à volonté en afterBBQ aan (wat gebakken moet worden, breng je zelf mee).

Inschrijven is noodzakelijk en dit voor 10 augustus via kaya60plus@labyrint-vzw.be

De zomer van Labyrint


Pleintjesvoetbal, lopen, zwemmen, petanque, ...

Klik op de foto en ontdek wat Labyrint deze zomer allemaal in petto heeft.

Pleintjesvoetbal elke dinsdagavond in juli en augustus van 19u tot 21u

Zonde dat het damesvoetbal niet mee kan naar Brazil 2014! Gelukkig kunnen wij terecht op voetbalveld 3 in het Provinciaal Domein Kessel-Lo. Daar wacht elke dinsdag om 19u een Labyrintmedewerker met bal, hesjes en enthousiasme. Supporters zijn ook welkom! Hoe meer zielen, hoe meer voetbalvreugd. Om 21u stoppen we om de douches in te duiken.

Gratis voor Labyrint leden en 2 euro voor niet-leden.

Meer info: sportverantwoordelijke@labyrint-vzw.be

6 aug 2014: K.O. Kaffee van 16u tot 19u - café Rocco

Het K.O. Kaffee het café dat opengehouden wordt door Kaya 60plus en Oho. Ook de mediatheek is open zodat je van de gelegenheid gebruik kan maken om een film of boek te huren.

15 aug 2014: Vrouwen aan de toog vanaf 20u

Vrouwen achter de tap en aan de toog. Kom uit je kot en breng je vriendinnen mee voor een gezellige babbel tussen pot en pint.

Met onthaalbox van 20u tot 22u.

6 aug 2014: Pétanque tornooi Boule d’Or van 19u30 - provinciaal domein Kessel-Lo

Begin alvast maar te oefenen, want op 6 augustus vindt het meest prestigieuze pétanque tornooi van het jaar plaats! Voor liefhebbers van een beetje competitie staat deze dag in het geheugen gegrift, want vanaf 19u30 start de strijd op de pétanque terreinen van het provinciaal domein Kessel-Lo.
We spelen korte wedstrijdjes, met teams van drie tegen drie. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met de enige echte Boule d'Or trofee en eeuwige roem. Stel je team al maar samen en mis deze afspraak niet! Leden doen gratis mee, het heeft zo zijn voordelen lid te zijn, niet-leden betalen een faire deelnameprijs van 2€. Lid worden kan ter plaatse of via de website.

30 jul 2014: Beachvolley met de Lady Grooves van 19u tot 21u - afspraak om 19u aan café Rocco

Onze volleybal dames van Lady Grooves verruilen deze zomer de sportzaal voor het beachvolleyveld. Kom kennis maken met deze toffe groep!
Heb je interesse om volgend seizoen mee te komen trainen of lid te worden van hun groep, kom dan zeker de sfeer eens opsnuiven!
Voor leden is deze activiteit gratis, voor niet-leden kost deelname 2€. Word je lid van de Lady Grooves, dan ben je automatisch ook lid van Labyrint, twee vliegen in één klap.

Basketbalploeg Goe Moe zoekt trainer(s) en speelsters

Zij staan open voor zowel lesbiennes als heterovrouwen. Ze trainen elke dinsdag (behalve in juli en augustus) van 20u30 tot 22u in de sporthal in Linden, Martelarenplaats 1, 3210 Linden. Voor meer info: sportverantwoordelijke@labyrint-vzw.be

Voor het seizoen 2014-2015 zoekt Goe Moe een nieuwe trainster en extra speelsters. Geïnteresseerden mogen mailen naar christelenastrid@telenet.be